Dodano: sobota, 26 listopad 2014
ZAPYTANIE OFERTOWE NA WYŻYWIENIE PODCZAS FESTIWALU
„Materia Prima. 3.Międzynarodowy Festiwal Teatru Formy. Bieguny Kultury”,
21-28.02.2015, Kraków.
Teatr Groteska, w związku z realizacją Projektu „Materia Prima. 3. Międzynarodowy Festiwal Teatru Formy. Bieguny kultury” dofinansowanego ze środków Programu „Promowanie różnorodności kulturowej i artystycznej w ramach europejskiego dziedzictwa kulturowego” w ramach Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego 2009-2014, zwraca się z prośbą o przygotowanie oferty cenowej na wyżywienie Gości Festiwalu.
Projekt Materia Prima. 3. Międzynarodowy Festiwal Teatru Formy. Bieguny Kultury finansowany z funduszy EOG, pochodzących z Islandii, Liechtensteinu i Norwegii, oraz środków krajowych.
I. ZAMAWIAJĄCY
Teatr Groteska
ul. Skarbowa 2 ; 31-121 Kraków
tel. 12 633 48 22, 12 631 81 80
NIP:675-02-00-108
REGON: 000278793
Osoba do kontaktu: Katarzyna Kuźmicz – Koordynator Festiwalu
Email: k.kuzmicz@groteska.pl,
Tel: +48 793345006.
II. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Zamawiający zwraca się z prośbą o składanie ofert na wyżywienie gości Festiwalu: grup artystycznych oraz prelegentów i uczestników konferencji oraz sesji naukowej.
III. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
Ø Przedział czasowy wyżywienia oraz działania Klubu Festiwalowego 19 luty 2015 – 1 marca 2015.
Ø Wyżywienie ok. 130 osób (liczba może się wahać w zależności od napływających stopniowo potwierdzeniem przyjazdu zaproszonych Gości): lunch + kolacja codziennie podczas trwania Festiwalu (ok.100 osób sprecyzowanych, osoby dodatkowe dodane w późniejszym terminie)
Ø Lunch na ciepło: przystawka (sałatka lub zupa), danie główne (opcja mięsna/wegetariańska), deser + woda/sok
Ø Kolacja w formie bufetu na zimno
Ø Dogodna lokalizacja od:
- Biura Festiwalowego oraz siedziby Zamawiającego (Teatru Groteska) – maksymalnie 500 metrów, ok. 10min pieszo,
Ø Profil lokalu: klubo-kawiarnia kulturalno-artystyczna z doświadczeniem w obsługiwaniu międzynarodowych imprez, festiwali o charakterze artystycznym, spełniająca rolę Klubu Festiwalowego podczas trwania Festiwalu
Ø Metraż lokalu: minimum 175 m²otwartej przestrzeni
Ø Możliwość zaaranżowania przestrzeni lokalu w zależności od potrzeb (ustawienia krzeseł, stołów, sof)
Ø Obsługa lokalu - znajomość języka angielskiego
Ø Możliwość otwarcia lokalu do późnych godzin nocnych (np. do godz. 1:00 w nocy)
Ø Możliwość dowozu ciepłych posiłków do podanych wcześniej lokalizacji: usługa cateringowa z serwisem
Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach) do wskazanej lokalizacji na terenie Krakowa, z zachowaniem jakości i warunków usługi, zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.
Lokalizacje dowozu:
- Nowohuckie Centrum Kultury, aleja Jana Pawła II 232, 31-913 Kraków
- Studio TV Łęg, ul. Nowohucka 44, 31-580 Kraków
- Teatr Ludowy, ul. osiedle Teatralne 34, 31-948 Kraków
Ø Serwowanie międzynarodowego – różnorodnego menu, z uwzględnieniem posiłków wegetariańskich (dodatkowo: 2os. alergia pokarmowa; 1os. dieta bezglutenowa)
Ø Szczegółowe zapotrzebowanie na posiłki (Lunch/kolacja/catering-liczba) w terminach:
DATA |
LUNCH
|
KOLACJA |
CATERING Lunch |
CATERING Kolacja |
19.02 |
8 |
11 |
- |
- |
20.02 |
21 |
33 |
Niedoprecyzowane – max.11 |
Niedoprecyzowane – max.11 |
21.02 |
10 |
44 |
11 |
- |
22.02 |
49 |
50 |
- |
Niedoprecyzowane – max. 5 |
23.02 |
36 |
37 |
- |
- |
24.02 |
32 |
32 |
- |
- |
25.02 |
31 |
52 |
- |
- |
26.02 |
44 |
54 |
5 |
5 |
27.02 |
27 |
50 |
24 |
- |
28.02 |
24 |
40 |
24 |
8 |
WEGA |
ok.41 |
ok.41 |
ok.12 |
- |
TOTAL: |
282 |
403 |
53/max.75 |
13/max. 29 |
IV. TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA
Ø Rozpoczęcie usługi - od 19 LUTY 2015
Ø Zakończenie usługi - do dnia wykonania usługi – 01 MARZEC 2015
V. WARUNKI UDZIAŁU OFERTY W OCENIE
Ø posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania,
Ø posiadanie doświadczenia,
Ø dysponowanie odpowiednimi zasobami zdolnymi do wykonania zamówienia,
Ø posiadanie umiejętności potrzebnych do zrealizowania zamówienia
VI. OPIS SPOSOBU OBLICZENIA CENY
Podana cena musi obejmować wszystkie koszty związane z usługą z uwzględnieniem wszystkich opłat i podatków. Cena musi być podana w złotych polskich. Cena zostanie ustalona na okres obowiązywania umowy i nie będzie podlegać zmianom. Jednostką miary jest cena jednostkowa posiłku.
VII.KRYTERIUM OCENY OFERT
Cena – 100%
VIII. SPOSÓB i TERMIN SKŁADANIA OFERT
Ø Oferta powinna zawierać propozycje menu – przykładowe 10-dniowe menu lunchu i kolacji (mięsne/wegetariańskie + cateringowe)
Ø Należy wyszczególnić cenę jednostkową brutto:
1. lunchu
2. kolacji
3. lunchu – cateringu
4. kolacji – cateringu
Ø Oferty należy składać osobiście w siedzibie Zamawiającego (sekretariat Teatru Groteska)
Ø Termin składania ofert: 3 GRUDNIA 2014, do godziny 16:00.
IX. DODATKOWE INFORMACJE
1. Zamawiający zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w zapytaniu ofertowym.
2. Zamawiający podpisze z wybranym Wykonawcą umowę na wykonanie usługi.
3. Zapytanie zostało zamieszczone również na stronie internetowej Zamawiającego: www.groteska.pl